Bij binnenkomst komt u in onze gezellige ontvangstruimte voorzien van een bar, waar u de mogelijkheid hebt om een drankje te gebruiken. Dit is alleen mogelijk opaanvraag, wanneer men dat niet wenst sluiten wij de bar af.

 

 

 

 

 

 

 

 


Er is een grote recreactiezaal voorzien van tafels, stoelen en bij slecht weer ook binnen gebruikt kan worden voor spelletjes of andere doeleinden.

Wij hebben een compleet ingerichte keuken voorzien van koeling, vriezer, groot gasfornuis, 2 friteuses, warmhoudgastroom en een grote bakplaat.
Alles voorzien van borden, kopjes, bestek, kookgerei, koffiezetapparaat, waterkoker, etc. Magnetron of afwasmachine op aanvraag. 


 

 

 

 

 

 

In onze boerderij hebben wij 8 slaapkamers met 2 x 2 stappelbedden. Deze bevinden zich op de 1ste verdieping, waar ook een toilet en douche aanwezig is. Op de begane grond is er een compleet vernieuwde sanitairgroep aanwezig met 4 toiletten en 4 douches.

 

 

 

 

 

 

 

Men dient zelf te zorgen voor: keukenhanddoeken, theedoeken, afwasmiddel, reinigingsmiddelen, vaatdoekjes, toiletpapier ,vuilniszakken.
Wij kunnen hier voor zorgen als u dat wenst.

Er is ook de mogelijkheid om bedlinnen te huren, of andere produkten of diensten te leveren.